Proiect sustinut de SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR LOCALI "SEMPER LEX"

Acum este Dum Oct 01, 2023 7:53 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Tablouri politistilor locali
MesajScris: Lun Mai 18, 2015 10:06 am 
Neconectat
Site Admin

EXCLUSIV | Tablouri pentru polițiștii care i-au dat cei 40.000 de lei
Imagine
Bogdan D., din comuna Jilava, de lângă Bucureşti, a uitat pe o bancă din parc o pungă cu 40.000 de lei, însă norocul său a fost că doi agenţi ai Poliţiei Călare au găsit pachetul şi i l-au înapoiat. După un an, omul nu i-a uitat pe poliţişti.Marele noroc al lui Bogdan D. a fost că patrula călare din cadru Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB) a fost cea care a găsit punga cu bani.
În ea, bărbatul avea şi o copie de buletin pe care era scris numărul său de telefon. Banii reprezentau avansul pentru un apartament pe care voia să-l cumpere, dar tranzacţia nu a mai avut loc.
Supărat, omul s-a aşezat pe o bancă, iar la plecare a uitat de bani. Poliţiştii călare l-au sunat şi i-au înapoiat banii. Dar nu au vrut să fie recompensaţi. Se întâmpla în luna mai a anului trecut.
Vor fi puse în birouri
Bogdan D. nu a uitat însă gestul oamenilor legii, iar zilele trecute el a trimis la biroul primarului Sorin Oprescu o scrisoare şi un cadou pentru Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti: “Pentru modul în care agenţii Poliţiei Călare şi-au îndeplinit atribuţiile profesionale, cât şi calităţile umane, permiteţi- mi mie şi familiei mele să vă pot oferi o mică dovadă a respectului şi a recunoaşterii mele”, le-a scris bărbatul.
“Le-am mulţumit şi personal, dar am vrut să le mulţumesc şi pe acestă cale”, ne-a declarat Bogdan D. Tablourile vor fi montate în birourile Primăriei.

libertatea.ro

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]