Proiect sustinut de SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR LOCALI "SEMPER LEX"

Acum este Dum Oct 01, 2023 9:03 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: Joi Apr 30, 2015 11:11 pm 
Neconectat

http://www.mediafax.ro/social/tigari-cu ... i-14182296

"Potrivit unor surse judiciare, la percheziţia făcută de procurorii anticorupţie la locuinţa şefului adjunct al Poliţiei Locale Iaşi, Georgel Grumeza, au fost găsite ţigări cu marijuana.

La ora transmiterii acestei ştiri, mai multe percheziţii au loc şi la sediul firmei Salubris, care se ocupă de curăţenia municipiului Iaşi, au precizat surse judiciare.

Primăria Iaşi a încheiat contractul cu firma Salubris în anul 2002, obiectul de activitate al acesteia fiind ”colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor solide nepericuloase, măturatul şi spălatul căilor publice”.

Percheziţiile la sediul Primăriei Iaşi, care au început în jurul orei 7.00, continuă, activitatea instituţiei fiind blocată.

Pe de altă parte, la vila din Copou a primarului Gheorghe Nichita, unde au descins procurorii anticorupţie, a ajuns şi decanul Baroului Iaşi, avocatul Marius Striblea, care este şi avocatul Elenei Udrea.

Gheorghe Nichita urmează să fie adus la DNA Bucureşti.

Într-un comunicat de presă transmis joi dimineaţă, Direcţia Naţională Anticorupţie precizează că procurorii DNA de la Secţia de combatere a corupţiei fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise de la începutul anului 2015 până în prezent.

În acest caz, au loc 21 de percheziţii în judeţul Iaşi, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii anticorupţie fac percheziţii la sediul Primăriei Iaşi, la Poliţia Locală, precum şi la locuinţa primarului Gheorghe Nichita şi la cele ale şefilor Poliţiei Locale Iaşi.

Gheorghe Nichita este primar al Iaşiului din anul 2003, iar din iulie 2000 este membru (...), fiind şi lider al organizaţiei judeţene a partidului, dar şi vicepreşedinte la nivel naţional."

Salut initiativa DNA, chiar daca vine cam tarziu si ii invit la un tur de forta la baronii din Bucuresti. Care baroni ? De sectoare...
Sa inceapa curatenia de primavara... :D

Sus

MesajScris: Vin Mai 01, 2015 11:07 am 
Neconectat

Chris, faci tu cum faci si o dai in grohotis...Bro ! Acasa putea sa aiba bici cu care se autoflagela, era problema lui si nu are legatura cu abuzul in serviciu. Chiar nu te-ai prins ca totul a fost regizat la vigurla iar asta cu tigarile legale , sau nu , a fost elementul de senzational ca stirea sa bubuie ca petarda. Politica si vraja nu ne pasioneaza... fii si tu mai selectiv. Aia cu obligarea lucratorilor la filaje poate constitui un abuz in serviciu in rest...apa de ploaie. Nu stiu cum pare pentru voi dar mie mi-a parut a facatura, pe asta il ia in catuse pentru un abuz in serviciu de genul asta iar altii sunt dovediti ca fac ravagii cu teancuri cu euro si sunt mangaiati parinteste.
Totusi , nu pot sa nu fiu de acord cu indemnul tau la "curatenie" dar eu nu m-as limita la sectoare , este strict necesara o deratizare la nivel national.

Noi tot strigam pe aici de niste ani: Decat sa te supui si sa ajungi cercetat ,mai bine striga tare DNA, DGA !!
viewtopic.php?f=14&t=57
viewtopic.php?f=14&t=22

Ultima oară modificat de Andrei pe Vin Mai 01, 2015 2:05 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Vin Mai 01, 2015 11:47 am 
Neconectat

Marijuana nu este legalizata in Romania. Iar daca prin absurd ii gaseau biciul cu care se autoflagela, cum spui tu, eu as avea ceva dubii in privinta modului cum a trecut o testare psihologica. In mod sigur individul nu ar fi compatibil cu functie de conducere intr-o institutie de politie.
Personal nu cred ca este regie.

Sus

MesajScris: Vin Mai 01, 2015 12:15 pm 
Neconectat

Adjunctul Georgel Grumeza -este polițist de la naționala....a fost șef la ordine publica...nu stiu de ce nu se spune nimic de asta....

Sus

MesajScris: Vin Mai 01, 2015 1:35 pm 
Neconectat

Chris scrie:
Marijuana nu este legalizata in Romania. Iar daca prin absurd ii gaseau biciul cu care se autoflagela, cum spui tu, eu as avea ceva dubii in privinta modului cum a trecut o testare psihologica. In mod sigur individul nu ar fi compatibil cu functie de conducere intr-o institutie de politie.
Personal nu cred ca este regie.

Bro ! Stiti voi ca era iarba interzisa ? De unde ? Trebuiau sa fie retinuti in declaratii pana atesta laboratorul ce fel de tigara a fost gasita. Invatati oameni buni sa aveti rabdare ,de ce nu au dat cu nume "anchetatorul cutare decalara ca detinea ilegale" , ei arunca o petarda "pe surse se spune ca" . Daca sunt legale ,sunteti dispusi sa va actioneze in instanta pt. denigrare ? Amice eu incerc sa-ti explic ca nu poti lega ce face el acasa cu abuzul in serviciu. Tot ce tine de abuz in serviciu este ca puneau lucratorii la filaj in scopuri personale ,restul sunt balarii...

Ultima oară modificat de Andrei pe Vin Mai 01, 2015 4:05 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Vin Mai 01, 2015 2:20 pm 
Neconectat

Sa ne actioneze in instanta pentru ce ? Ca am pus un link cu o stire de la Mediafax ? Si ca in afara de link am postat exact ce se scrie in link, cu ghilimelele de rigoare ? Si ca am spus ca marijuana nu este legala in Romania? Haide ca ma faci sa rad...
Vreau sa vad si eu un procuror sau magistrat care emite un mandat prin care obliga un ISP sa dezvaluie adresa unui abonat pe baza IP-ului, pe motiv ca respectivul a comentat pe net o stire transmisa de Mediafax.

Sus

MesajScris: Vin Mai 01, 2015 2:35 pm 
Neconectat

Am spus ipotetic , ca speta. Nu m-am referit strict la ce scrii tu ,sau ai preluat. Important pentru mine este daca ai inteles ca nu poti sa afirmi orice oriunde fara sa ai ceva palpabil , o dovada...

Sus

MesajScris: Vin Mai 01, 2015 2:45 pm 
Neconectat

Pai zi asa, mai omule, ca nu dau cu parul ...

Sus

MesajScris: Vin Mai 01, 2015 2:45 pm 
Neconectat

Pai zi asa, mai omule, ca nu dau cu parul ...

Sus

MesajScris: Vin Mai 01, 2015 3:41 pm 
Neconectat

Crhis, poate o sa ai surprize mari , cel cu "ilegale" si unii ce au plantat programe de urmarire sunt colegii de la Politia Romana...dar MUCLES !! Sa nu spui la nimeni ,ramane pe locali...

Imagine

Comisar sef Politia Romana Georgel Grumeza detasat la Politia Locala Iasi

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]