Ce pot sa iti spun eu pe aceasta tema este ca s-a castigat in instanta pentru faptul ca nu aparem in OUG 195/2002 (stiu, noi avem lege, dar unii magistrati tin cont de OUG), iar de prin 2011 noi nu mai ridicam auto. Din cauza asta trebuie luptat sa aparem in OUG 195/2002. @Andy, voi ridicati auto parcate pe spatiul verde ? Fiindca asta inteleg din postarea ta... ?! Si fiindca tot vorbim de spatiu verde, sa va spun o speta din ianuarie, cu un auto parcat, chipurile, pe spatiul verde, data de dispeceratul video (nu stiu cum este la voi, dar la noi dispecerii sunt indivizi cu probleme, majoritatea neavand o zi de activitate in strada). Da, stiu cum suna, dar asta-i realitatea. Bun, merg eu la sesizare si vad un auto parcat intr-o baltoaca de noroi. Ma uit in toate directiile, numai noroi vad. Sun la dispecerat : "Bai, sunteti cu capul?" Raspunsul lor : "La noi figureaza spatiu verde..." Eu : "Frate, ati inebunit ? E o zona plina de noroi, nici pic de iarba?!" Raspunsul dispeceratului : "Fa-i adresa pe legea 24/2007!" Eu (prin telefon) : "Sa-mi bag......, nu fac nimic, e doar noroi acolo!" Dispeceratul : "Daca nu faci adresa, iti facem noi referat!" Evident ca nu am intocmit nici o adresa, iar pentru asta voi ajunge in fata comisiei de disciplina.
|