forum.semperlex.ro
http://forum.semperlex.ro/

Câte flotări trebuie să facă un polițist local
http://forum.semperlex.ro/viewtopic.php?f=24&t=7904
Pagina 1 din 1

Autor:  pro legality [ Joi Apr 23, 2015 7:21 pm ]
Subiectul mesajului:  Câte flotări trebuie să facă un polițist local

Imagine
Zeci de flotări şi abdomene, alergare pe distanţa de un kilometru, dar şi în viteză. Nu este antrenamentul unui sportiv profesionist, ci probele prin care au trebuit să treacă 35 bărbaţi şi femei, dornici să lucreze în Poliţia Locală Braşov. Proba s-a dovedit însă prea grea pentru mulţi dintre concurenţi.
La flotări, 45 de flotări - nota zece! Venim în jos, 41 de flotări - nota nouă, 33 de flotări - nota şase!”, a explicat unul dintre examinatori.
Aspiranţii la un post în Poliţia Locală au ascultat cu atenţie baremul pe care trebuie să îl îndeplinească. Apoi, pentru unii, a început calvarul. Un candidat nu a reușit să facă decât zece flotări. „Nu am fost bine antrenat!”, a spus acesta.
Dacă cele 45 de flotări i-au pus la pământ, la propriu, pe unii candidaţi, puţini au reuşit să facă tot atâtea abdomene pentru nota 10.
Testarea nu s-a terminat însă aici. Viitorii poliţişti locali au ieşit pe terenul de sport, pentru a-şi demonstra viteza pe 50 de metri, dar şi rezistenţa - 800 de metri au avut de alergat femeile şi 1.000 de metri bărbaţii.
Surprinzător, cei mai buni timpi i-au scos candidaţii mai în vârstă, în special cei care au avut avantajul experienţei în domeniu.
„La 54 de ani, 55 imediat, chiar mă simt foarte bine!”, a spus un candidat, care a adăugat ca a reușit să facă și 45 de flotări.
„Ca poliţist, desfăşurându-ţi activitatea pe stradă, trebuie să ai o condiţie fizică peste medie”, a explicat Cătălin Ion, şeful Serviciului Rutier al Poliţiei Locale Braşov.
Peste două zile, cei care doresc să fie poliţişti locali vor susţine proba scrisă şi vor afla notele finale. Cei mai buni 11 de candidaţi vor fi angajaţi pe un salariu de 800 de lei, la care se adaugă 700 de lei - norma de hrană.Digi24

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]