Proiect sustinut de SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR LOCALI "SEMPER LEX"

Acum este Dum Oct 01, 2023 9:33 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 109 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OUG 195/2002
MesajScris: Mar Dec 16, 2014 11:50 pm 
ARP scrie:
Diferenta este de cativa ani de scoala pentru a putea ocupa o astfel de functie, mai avem diferenta de atributii, intrucat acestora li se completeaza fisa postului cu atributii suplimentare, respectiv atributii cu un grad de complexitate mai mare fata de atributiile persoalelor care ocupa o functie dintr-o clasa inferioara, avand acelasi grad, diferenta este ca pot avea atributii de inspectie, audit, control, coordonare ,etc.. Diferenta este ca ei pot ocupa functii de conducere. Si lista continua.

CE SPUNETI VOI CU ATRIBUTII SUPLIMENTARE GEN AUDIT, CONTROL, COORDONARE, ASTEA SUNT PUSE IN FISA POSTULUI PENTRU CA ANGAJATORUL SA ISI APERE SPATELE, SA AIBA PE CINE SA TRAGA LA RASPUNDERE. ACESTE ATRIBUTII NU SUNT SI RENUMERATE. INTR-ADEVAR CAND OCUPI O FUNCTIE DE CONDUCERE, VORBIM CU TOTUL SI CU TOTUL DE ALTCEVA.

Sus

MesajScris: Mie Dec 17, 2014 12:32 am 
Neconectat

Suntem remunerati dupa grila din 2009. Nu simtim nimic ca si venituri intrucat ne-a prins salariul minim pe economie din urma. Asta nu inseamna ca nu e nicio diferenta. Importanta muncii e una, salarizarea e alta. Nu angajatorul se acopera ci legea zice ca asa sunt atributiile. Ca nu e echitate intre munca si remuneratie...sunt perfect de acord. Nu acesta este subiectul in discutie.

Sus

MesajScris: Mie Dec 17, 2014 6:55 pm 
Neconectat

Nu vreau sa intru in polemici cu tine ARP, eu spun doar atat ca, nu exista diferente de grade profesionale in nicio structura din tara asta, (desi in fisa postului pot fi si atributii suplimentare), intre angajatii cu studii medii si cei cu studii superioare.
Diferenta se face la salariu si la functia de conducere atunci cand ea e ocupata.
Nu ma intereseaza cum au facut unii liceul asa cum nu ma intereseaza cum altii au facut o facultate, consider ca nu mai au rost discutiile pe acest subiect.

Sus

MesajScris: Mie Dec 17, 2014 9:39 pm 
Neconectat

Eu iti spun ca legea 188 face aceste diferente. Ca tu stii locuri unde aceasta se aplica dar nu prea...bun venit in Romania. La mine in structura, cel putin cu privire la acest aspect, se aplica. Asadar fisa postului de inspector asistent difera fata de cea de agent asistent. Poate pe unde cunosti tu nu au facut adresa la A.N.F.P sa echivaleze functii generale cu cele specifice:) si au zis de la al cu tzatza-n gura plana la al cu barba sura sa fie politisti locali si atat, dar numai cei de executie. Fara a intra in polemici ce spui tu acolo suna a SRL nu a politie locala implicit o neaplicare a legii. Sunt de acord cu tine ca ar trebui sa incheiem subiectul intrucat nu este topicul potrivit si nu cred ca ajungem undeva cu aceste discutii.

Sus

MesajScris: Dum Iun 26, 2016 11:26 pm 
Neconectat

http://www.mai.gov.ro/index05_1.html

Propunere modificare oug și raoug 195/2002 cu privire la ridicarea si blocarea autovehiculelor. De această dată, Ministerul ne are în vedere. Vom proceda identic cu polițistul rutier și cel de frontieră.

Sus

MesajScris: Mar Iun 28, 2016 10:00 am 
Neconectat

Da,este un lucru bun

Sus

MesajScris: Mie Iun 29, 2016 11:47 pm 
Proiectul poate suferi modificari de aceea va sfatuiesc sa faceti propuneri nu doar sa comentati. Vedeti ca un anume sindicat prole......a fost invitat la discutii pe aceasta tema si asteapta propuneri de la voi pana pe 01.07.2016, folositi aceasta oportunitate.

Sus

MesajScris: Joi Iun 30, 2016 1:45 am 
Neconectat

Eu am trimis ceva propuneri,acum sa le mai si citeasca cineva

Sus

MesajScris: Mie Dec 28, 2016 7:22 pm 
L-au citi, de aceea sunt invitat luni 12.07.2016, la MAI pentru a sustine propunerile. Din pacate eu nu sunt in localitate la acea data si nu pot participa.

Subiect ridicat ultima oară de Anonymous Mie Dec 28, 2016 7:22 pm.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 109 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Ora este UTC + 2 [ DST ]