Proiect sustinut de SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR LOCALI "SEMPER LEX"

Acum este Dum Oct 01, 2023 9:17 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Sâm Dec 13, 2014 6:31 pm 
Neconectat

Nu stiu cati dintre s-au lovit de acest aspect si aici ma refer la gradul profesional de asistent, dar de foarte multe ori colegi ai mei au fost intrebati de ce nu au nimic pe umar.
Eu cred ar trebui ca gradul de asistent sa aibe o tresa iar cel de sef birou patru trese, doar debutantul sa aibe epoletul gol.
O alta propunere a mea este ca politistii locali de la circulatie sa poata avea cozorocul alb nu negru cum este acum descris in regulament.
Camasa celor de la circulatie ar trebui sa aibe guler negru, platca de pe umeri albastra si partea din jos alba ( sa nu ne asemanam cu cei de la nationala).
Este necesara introducerea benzii reflectorizante si pe scurta imblanita asa cum este si la scurta de vant.
O alta modificare care se poate face printr-un simplu ordin mai se refera la acesul la bazele de date, acesta sa se poata faci si de pe statiile tetra pe baza de user si id, majoritatea politiilor locale avand aceste statii in dotare.
Toate aceste modificari se pot face printro simpla hotarare de guvern sau ordin mai daca exista interes si promovare din partea noastra, ele nu scot bani din buget deci nu implica cheltuieli suplimentare.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 13, 2014 9:06 pm 
Neconectat

Aseara la Realitatea tv s-a pus problema de a se mari efectivele politiei locale si s-a recunoscut ca nu trebuie sa intervina nimeni in stabilirea numarului de lucratori ,fiecare unitatea dupa buget.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 13, 2014 9:09 pm 
Neconectat

Hai sa terminam si cu paza, nu isi are rostul ,sa ramana doar monitorizarea video-senzori de prezenta si interventia politistilor la acestea in caz de necesitate. Este dovedit ca eficienta si nu implica cheltuieli mari.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 13, 2014 9:34 pm 
Neconectat

ma indoiesc ca guvernul o sa fie de acord cu acest aspect ( de a se mari efectivele ) pana la urma banii tot de la bugetul cel mare vin.
cat despre paza conform legii ea trebuie facuta de contractuali, ca primarii nu respecta legea e o alta mancare de peste.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 13, 2014 11:51 pm 
Neconectat

2mail scrie:
ma indoiesc ca guvernul o sa fie de acord cu acest aspect ( de a se mari efectivele ) pana la urma banii tot de la bugetul cel mare vin.
cat despre paza conform legii ea trebuie facuta de contractuali, ca primarii nu respecta legea e o alta mancare de peste.

Ma refer direct la contractuali ,este suficient ca s-au infiintat acele SPJ din fostul CGP ,de ce sa atrne si acest serviciu de noi , uniforma este identica.Nu isi au rostul !

Sus

MesajScris: Dum Feb 22, 2015 9:23 am 
asta cu uniforma eu cred ca trebuie modificata..acum ca avem cozoroc negru nu este o problema cum nu este chiar daca il ai alb...in legea politiei romane este specificat la fel coafa alba...poate ca odata cu descentralizarea politiei daca se va face se vor modifica si cateva aspect de uniforma,bani etc...

Subiect ridicat ultima oară de Anonymous Dum Feb 22, 2015 9:23 am.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]